about this website

Dutch Jazz & World Meeting 2012

English translation below

Van 2013 tot medio 2020 blogde ik op deze site uitgebreid over actuele jazz & improvisatiemuziek.
Over nieuwe cd’s en concerten of updates over artiesten.
Toen ik hiermee begon waren er op sites van podia, festivals, organisaties, media en artiesten nog nauwelijks muziekvideo’s met inhoudelijke analyse en toelichting te vinden. Dat is veranderd; een goede ontwikkeling! Om die reden heb ik vanaf juli 2020 het bloggen beeindigd.

Mijn bedoeling was en is lezers/bezoekers te attenderen op muziek, concerten en CD’s die ik de moeite waard vind. De artikelen zijn géén recensies. Wel is er altijd toegevoegde audio en video, want muziek moet je kunnen horen, en liefst ook zien.
Ik richt me vooral op bijzondere moderne jazz & impro & beyond.
Nederlands georienteerd, maar ook vaak van over de grens.
Ook vind je op deze site alles over mij en mijn werk in het Nederlandse muziekveld in het verleden en het nu.

From 2013 to 2020 I blogged extensively on this site about current jazz & improvisation music.
About new CDs and concerts or updates about artists.
When I started this, there were hardly any music videos with content analysis and explanation on sites of stages, festivals, organizations, media and artists. That has changed, which is a good thing! For this reason I have stopped my blogposts since june 2020.

My intention always was and still is to draw attention to music, concerts and CDs that I find worthwhile.
These blogs don’t intend to be reviews! But there always is added audio and video, because music is something you have to hear, and watch.

I focus on special modern jazz and improvisation & beyond.
The Jazz & Beyond comes from all over the world, and of course also from The Netherlands.
Also you will find here everything about me and my work in the Dutch music field in the past and now.

1 gedachte over “about this website”

 1. Hallo Vera

  Ik heb veel waardering voor je bijdrage aan jazz- en impromuziek.
  Met name Tonefestival in de Toonzaal en de VPRO radioprogramma’s
  Ik ben nieuwsgierig naar de nieuwe ontwikkelingen en Nederland en Europa.
  Ik verwacht interessante tips op je websites

  Leo Bontje
  Gouda

Reacties zijn gesloten.